Islams soldater tågar rakt in i västvärlden med hjälp av vänstern och våra regeringar.

@RadioGenoa Urklipp från filmen
@RadioGenoa Urklipp från filmen

 

Islams soldater tågar rakt in i västvärlden med hjälp av vänstern och våra regeringar. Den tusenåriga invasionen pågår för fullt just nu och verkar lyckats denna gång. En icke korrupt regering hade stoppat muslimerna vid gränsen men gränsen är vidöppen och det öser in soldater.


Det är så lätt att känna sig maktlös när man ser hur händelserna utvecklas runt om i världen. Det är som att vi är fast i en dålig actionfilm där skurkarna vinner gång på gång. Men vänta nu, vi har ju faktiskt makten att påverka! Vi kan stå upp för våra värderingar och kräva att våra ledare tar sitt ansvar.

Det är dags att sluta blunda för verkligheten och inse att vi har ett problem. Vi måste agera nu innan det är för sent. Det handlar inte om att vara rasistisk eller intolerant, det handlar om att skydda vårt land och våra medborgare. Vi måste sätta stopp för denna invasion och se till att våra gränser bevakas ordentligt.


Det är också viktigt att vi inte låter oss splittras av de som försöker måla upp oss som hatiska och främlingsfientliga. Vi kan vara öppna och välkomnande samtidigt som vi ser till att vår säkerhet prioriteras. Det handlar om balans och sunt förnuft.

Så kära vänner, låt oss enas och ta tag i den här situationen. Vi kan inte luta oss tillbaka och hoppas på det bästa, vi måste agera. Kontakta dina politiker, engagera dig i samhället och sprid kunskap om vad som faktiskt pågår. Tillsammans kan vi göra skillnad. Låt oss visa att vi står enade mot denna invasion och att vi inte tänker ge vika för rädsla och passivitet. Nu är det dags att agera! Eller är det redan försent..!!

Text: Charlie only Charlie

Related Post