Richard Jomshof: Anna Hellgrens är ett lågvattenmärke

Rickard Jomshof (SD)
Rickard Jomshof (SD)

Attacken i Gubbängen var fruktansvärd. (Detsamma gäller attackerna mot Ebba Busch och Ulf Kristersson nyligen.) Det finns dock mycket att säga om den efterföljande debatten. Lågvattenmärket står dock Anna Hellgren @annahellgren för. Det är illa nog att hon insinuerar och försöker koppla händelsen i Gubbängen till SD.

Riktigt lågt blir det när hon hånar Jimmie Åkesson enkom för att han pekar på en dubbelmoral som förtjänar att belysas. Jag har varit med i SD i 25 år. Jag har själv upplevt torgmöten (plural) där vänsterextremister (ibland tillsammans med vänsterpartister och SSU:are) har kastat sten och flaskor på oss. Vid ett tillfälle försökte man köra på oss med en bil. Jag har deltagit på medlemsmöten som har attackerats av vänsterextremister, där man har försökt ta sig i möteslokalen, där man har krossat rutor och vandaliserat bilar.

Jag har deltagit på (torg)möten där vänsterextremister har misshandlat SD:are. Jag har själv mottagit slag och spottloskor. Det finns exempel på möten där vänsterextremister har kastat in rökgranater och tårgasgranater, för att sedan ge sig på mötesdeltagarna med påkar och andra tillhyggen. Jag känner till flera SD:are som har förts till sjukhus efter olika attacker. Det finns exempel på hur SD:are attackerats i sina hem; stenar genom rutor, klotter, yxor i dörren och vandaliserad egendom. Det finns en lång rad exempel på hot och mordhot, attacker på partilokaler, valstugor och så vidare. Det är exakt detta Jimmie Åkesson väljer att referera till, vilket @annahellgren kallar att vara ”kränkt”. Vilken vidrig liten människa hon är.

Text Richard Jomshof: På X:et


Related Post