Anna Hedenmo kom ut i DN som partisk erkänner indirekt hatet mot högern!

Anna Hedenmo i Sept 2014 oförändrad - Frankie Fouganthin, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons
Anna Hedenmo i Sept 2014 oförändrad - Frankie Fouganthin, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Anna Hedenmos: Har länge visat sitt hat mot högerpartierna !

Anna Hedenmo: ”När jag såg Åkessons iskalla leende fick jag nog.” Bra, Anna!
Vi är många som i många år har fått nog av din vänsterproganda i SVT. Hoppas att du tar många av dina apologeter med dig. Vi vill inte se er igen, inte betala era löner.

 

Journalisten Anna Hedenmo SVT  har under en längre tid varit föremål för kritik angående hennes opartiskhet och ärlighet i sitt journalistiska arbete. Det har funnits en uppfattning om att hennes personliga åsikter har färgat hennes rapportering och att hennes hat mot oliktänkande har varit tydligt närvarande.

Det är anmärkningsvärt att en person som är en offentlig profil inom mediebranschen har haft svårigheter att hantera den påklistrade förljugenheten och det hat som har lyst igenom i hennes arbete. Det är viktigt att journalister upprätthåller en professionell och opartisk inställning i sitt arbete för att säkerställa att allmänheten kan lita på den information som presenteras.

Det är beklagligt att en person som Anna Hedenmo, som förväntas vara en förebild inom sitt yrke, har visat en sådan brist på objektivitet och respekt gentemot olika åsikter. Att försvara en gudomlig värdegrund, där endast vissa åsikter tolereras, rättfärdigar inte högfärdighet, förljugenhet och moralisk korruption.

Det är av yttersta vikt att journalister som Anna Hedenmo håller sig till opartiskheten och presenterar information på ett objektivt sätt.

Det är önskvärt att Anna Hedenmo och andra journalister reflekterar över sitt ansvar gentemot allmänheten och strävar efter att upprätthålla en professionell och opartisk inställning i sitt arbete. Det är endast genom att respektera olika åsikter och presentera information på ett rättvist sätt som journalistiken kan fortsätta att vara en pålitlig källa för allmänheten.

Text: Farfar Ronnie

Läs DN text Här

Related Post