Nooshi Dadgostar är fullkomligt skamlös!

Regeringsfoto: Nooshi Dadgostar
Regeringsfoto: Nooshi Dadgostar

Nooshi Dadgostar Vänsterpartiets partiledare, verkar ha en talang för att blunda för terrorismen o Judehatet..




Nooshi Dadgostar, Vänsterpartiets partiledare, verkar ha en talang för att blunda för vissa saker medan hon plötsligt får syn på andra. I sitt senaste sommartal valde hon att kritisera den svenska regeringen för att blunda för ”de grövsta brotten mot mänskligheten” och det är verkligen en intressant synpunkt från någon som själv verkar ha haft lite problem med att se vissa saker.


Att hon tar upp situationen i Palestina är naturligtvis viktigt, men det är svårt att inte skratta lite åt ironin i att hon anklagar regeringen för att blunda för detta med tanke på hennes eget parti och dess problem. Att Nooshi Dadgostar, som själv har blundat för den utbredda antisemitismen och terrorromantiken inom sitt eget parti, nu kritiserar andra för att blunda är onekligen lite komiskt.

Det är inte bara judiska organisationer och politiker som har krävt ansvar från Nooshi Dadgostar angående antisemitismen inom Vänsterpartiet, utan även skribenter och allmänheten har undrat var hennes ögon har befunnit sig under denna tid. Att sedan höra henne prata om att regeringen blundar för påstådda folkmord blir nästan löjeväckande i sammanhanget.

Det är onekligen modigt av Nooshi Dadgostar att stå upp och kritisera andra för att blunda, med tanke på hennes eget parti och dess problem. Kanske är det dags för henne att ta av sig de där bländande solglasögonen och se verkligheten för vad den verkligen är. För när det kommer till att blunda för saker, verkar det som att Nooshi Dadgostar har en hel del erfarenhet.

Text: Charlie

Related Post