Jimmie Åkesson: Jag skulle skämmas om jag var Magdalena.

Meta Foto Privat - Jimmie Åkesson (SD)
Meta Foto Privat - Jimmie Åkesson (SD)

Att, som Magdalena Andersson, hävda att Socialdemokraterna alltid har stått för en stram migrationspolitik är i princip lika falskt och uppseendeväckande som att påstå att Sverigedemokraterna alltid har stått för en generös invandring.


Jag skulle skämmas om jag ställde mig i riksdagens talarstol och påstod något sådant, men Magdalena Andersson skäms inte. Jag frågade nämligen henne i partiledardebatten tidigare i veckan.

Att partiledaren för det parti som fattat så fatala beslut för Sverige inom migrations-, energi-, försvars- och rättspolitiken saknar skamkänsla är föga förvånande. Total skamlöshet tycks vara ett krav för den som vill komma någonstans inom S.


Vad som däremot är överraskande är att Andersson vågar äventyra hela sitt och sitt partis anseende på så flagranta lögner. Sanningen har en förmåga att alltid komma fram och det kommer inte att gynna Socialdemokraterna.

Följaktligen borde vi Sverigedemokrater egentligen vara glada över Anderssons taffliga försök att skriva om historien, eftersom det på sikt troligen kommer att gynna oss, men jag tycker att svenska folket förtjänar bättre.


Socialdemokraterna lovade, tillsammans med flera andra partier, oss alla att massinvandringen och mångkulturen skulle resultera i guld och gröna skogar. Men istället fick vi ett gravt segregerat samhälle, skjutningar som saknar motstycke i Europa och en välfärd som inte anstår en högt utvecklad industrination. Ovanpå detta har man alltså mage att vägra erkänna sina misstag, vägra be om ursäkt till svenskarna och vägra vara en konstruktiv kraft för att lösa de problem som man har skapat.

Som sagt, den nya taktiken från S, att ljuga och förneka allt ansvar, lär stå dem dyrt på sikt.

Men oavsett vad Socialdemokraterna säger och gör så fortsätter Tidöpartierna att laga det som framförallt just Socialdemokraterna har förstört, under de 22 år av de senaste 30 åren, som de suttit vid makten.
Vi har i praktiken tagit bort den kostsamma reduktionsplikten, vi stramar åt invandringen, vi höjer de naivt låga straffen, vi gör allt vi kan för att stärka den svenska elförsörjningen genom att bland annat verka för ny kärnkraft, med mera, med mera.


Jag och mitt parti behöver inte ljuga om vad vi drev för politik för ett par år sedan. Sverigedemokraterna verkar för Sverige och det svenska folkets väl, det har vi alltid gjort och det kommer vi alltid att göra.

Det kan svenska väljare lita på.
Text: Jimmie Åkesson



Related Post