Socialdemokraterna har en bedrägerikultur – Tredje gången nu de lurar dementa..

Skärmklipp från R-videon: S-Bedrägeri Bedrägerikulturen i Socialdemokraterna
Skärmklipp från R-videon: S-Bedrägeri Bedrägerikulturen i Socialdemokraterna

Socialdemokraterna har anklagats för att ha en bedrägerikultur efter att det nu blivit känt att de lurat äldre med sin lottförsäljning för tredje gången. Detta har skapat starka reaktioner och väckt oro bland allmänheten.

Flera partier, inklusive Moderaterna, Sverigedemokraterna, Liberalerna och Kristdemokraterna, har gått samman med polisen i ett försök att stoppa bedrägerierna mot äldre från kriminella. Det är av yttersta vikt att skydda de äldre från dessa hemska brott, och det är oacceptabelt att politiska partier själva begår sådana handlingar.


Det är avgörande att rättvisa skipas och att de skyldiga ställs till svars. Samtidigt måste det finnas en ökad medvetenhet och åtgärder för att förhindra att liknande händelser inträffar i framtiden. Det är också viktigt att se över regelverket kring försäljning av lotter och andra liknande aktiviteter för att säkerställa att sådana bedrägerier inte kan ske igen.

Det är av högsta vikt att vi som samhälle tar avstånd från sådana handlingar och visar solidaritet med de drabbade äldre. Det krävs ett gemensamt engagemang från både politiska partier, myndigheter och allmänheten för att bekämpa denna typ av brottslighet och skydda de mest sårbara i samhället.


Vi uppmanar Socialdemokraterna att ta ansvar för sina handlingar och vidta åtgärder för att förebygga liknande händelser i framtiden. Detta är en fråga som berör oss alla, och det är av största vikt att vi agerar tillsammans för att säkerställa trygghet och rättvisa för alla medborgare, särskilt de äldre.

Text: Farfar Ronny

Related Post